Being alive-musiikkiteatteriesitys!

Lauantai

16.3.2019

Ma 1.4.2019 klo 18, Duunari - Puistotorni

Hämeenpuisto 28, 4.krs, Tampere

Lavalla: Kia Laitakari, Joonas Mikkilä, Maija Pihlajaoja ja Veera Tapanainen

Käsikirjoitus: Kia Laitakari ja Anna-Maija Ihander

Valo- ja äänisuunnittelu: Tony Sikström

Mikä elämässä on tärkeintä? Miten elämänmatkasta selviää? Being Alive-musiikkiteatteriesityksessä pohditaan, mikä meidät pitää elossa ja auttaa selviämään elämän myrskyissä.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

IMG_6590-1_BeingAlive.jpg

Uusi vuosi ja uudet projektit!

Sunnuntai

27.1.2019

Tammikuu on alkanut reippaalla työtahdilla, mikä on aivan ihanaa! Helmikuussa voitte nähdä minut Maija Pihlajaojan opinnäytetyössä "Me Noidat", jonka esitykset ovat 11.2. Tampereella Duunarissa sekä 13.2. Helsingin Kellariteatterissa! Niitä kohti treenataan nyt ahkerasti.

Lisäksi, eilen alkoivat Notre Damen kellonsoittajan harjoitukset, jossa minulla on kunnia olla mukana kamarikuorossa. Ensi-ilta Tampereen Teatterissa syyskuussa 2019. Nyt saa päräyttää korkealta ja mahtavasti!

Laittakaahan kalentereihinne ylös, että aprillipäivänä 1.4. tapahtuu jotain jännittävää, siitä lisää lähempänä! Aurinkoisia pakkaspäiviä kaikille!

Kikin kotisivut ovat täällä!

Keskiviikko

2.1.2019

Ihanaa uutta vuotta 2019 ja tervetuloa upouusille kotisivuilleni! Näin uuden vuoden kunniaksi sain viimein itselleni pitkään lupaamani nettisivut valmiiksi, eikä se mikään kovin helppo tai nopea homma ollutkaan. Kaikki kunnia heille, jotka tällaisia työkseen tekevät! 

Uudelle vuodelle en tehnyt muita lupauksia kuin sen, että valmistuisin TAMKista tänä keväänä, joten sitä kohti nyt mennään! Paljon on vielä tehtävää ennen sitä, jotenka täytyy nyt alkaa heti hommiin! Seuraa täältä mitä keväälle on luvassa! 

BEING ALIVe- käsiohjelma!

Maanantai

1.4.2019

syksyn tuulet puhaltaa!

Maanantai

26.8.2019

Elokuu alkaa olla kohta jo lopuillaan ja lempivuodenaikani syksy on lähtenyt hyvää vauhtia käyntiin. Tällä hetkellä viikkoni täyttyvät Notre Damen kellonsoittajan (ensi-ilta Tampereen Teatterissa 13. ja 14.9.2019) ja Nokian Työväen Mieskuoron harjoituksista sekä hää- ja bilekeikoista. Pienen alkujähmeyden jälkeen olen alkanut tottua freelance-elämään, sen vapaaseen elämäntyyliin ja nauttia vastuusta täyttää omaa kalenteria mielekkäillä tekemisillä.

 

Syksyn mittaan näytösten ohella pidän myös pari valmennuskurssia, johdan kuoroja ja jatkan keikkailua. Loppuvuodesta alkaa uuden projektin harjoitukset, jonka saan paljastaa aivan pian! En malta odottaa. 

Siihen asti, tunnelmallista syksyn odotusta kaikille ja tervetuloa teatteriin!

Maailma on tehty meitä varten!

Keskiviikko

18.9.2019

Tänään julkistettiin ensi kevään 2020 uuden suomalaisen musikaalin "Maailma on tehty meitä varten" cast, ja minulla on suuri kunnia olla kyseisessä projektissa mukana! MOTMV:n ohjaa Samuel Harjanne ja käsikirjoittaa Kiti Kokkonen sekä Jenni Pääskysaari. Musikaali kertoo ystävyydestä ja se perustuu Haloo Helsinki!-bändin musiikkiin. MOTMV esitetään Linnanmäen Peacock-teatterissa, ja esityskausi on 6.2.-28.3.2020.

 

En malta odottaa, että treenikausi alkaa! JEE!

Lisätietoa musikaalista ja sen upeasta castista saat täältä!

Hommaa lippusi täältä!

HH_musikaali_RYHMA_2_nettiin.jpg

MOTMV-traileri ulkona!

Torstai 

30.1.2020

MOTMV palaa takaisin syksyllä!

Maanantai

8.6.2020

Koronakevään 2020 takia Maailma on tehty meitä varten -musikaalin viimeiset kymmenen esitystä jouduttiin perumaan, mutta nyt olemme onneksi saaneet saman verran lisänäytöksiä syksylle! Toivotaan siis nyt vain parasta kaiken osalta - olisi ihanaa palata tämän hyvin spesiaalin projektin äärelle!

Näytökset Linnanmäen Peacockissa rajoitetun ajan, 31.10.- 20.11.2020. Liput syksyn näytöksiin myynnissä nyt!

Lue lisää tästä ja hanki liput tästä!

Nähdään Peacockissa!

Kia Laitakari

Musikaaliartisti