top of page
KIKI1.jpg

Kuka on Kiki?

Olen 29-vuotias alunperin Rovaniemeltä kotoisin oleva, nykyisin jo tamperelaistunut musiikkiteatterin ammattilainen - virallisesti paperilla Muusikko (AMK). Aloitin musiikkiopintoni 5-vuotiaana pääaineenani viulu, sittemmin olen opiskellut myös pianoa ja kontrabassoa. Olen opiskellut musiikkiteatteria Helsingissä ja New Yorkissa ennen päätymistäni Tampereelle. Valmistuin kesäkuussa 2019 Tampereen Ammattikorkeakoulusta musiikkiteatterin opintosuunnalta. Olen jo siis hetken saanut nauttia monipuolisesta freelance-elämästä!

 

Musikaalitöiden ohella keikkailen erilaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa, olen mukana musikaaliprojekteissa kaikissa mahdollisissa tehtävissä, johdan kuoroja ja laulan niissä myös itse sekä viimeisimpänä aluevaltauksena ääninäyttelen animaatioissa.

Katso täältä, miltä lavalta minut voi bongata seuraavan kerran!

 

Olen todella suuri unelmoija sekä musikaalinörtti ja horoskoopiltani olen härkä. Rakastan tacoja, kirpeitä/tulisia karkkeja ja shampanjaa. Minut voi tunnistaa jo kaukaa joko äänekkäästä naurustani tai eteeristen öljyjen tuoksupilvestä.

Tottelen kutsumanimeä Kiki.

(Lempinimen sain mentoriltani Chad Austinilta New Yorkissa opiskellessani.)

Kia Laitakari

Musikaaliartisti

bottom of page