top of page
KIKI1.jpg

Kuka on Kiki?

Olen 30-vuotias alunperin Rovaniemeltä kotoisin oleva, Tampereella aikuistunut tuore helsinkiläinen ja musiikkiteatterin ammattilainen - virallisesti paperilla Muusikko (AMK). Aloitin musiikkiopintoni 5-vuotiaana pääaineenani viulu, sittemmin olen opiskellut myös pianoa ja kontrabassoa. Olen opiskellut musiikkiteatteria Helsingissä ja New Yorkissa ennen päätymistäni Tampereen kautta takaisin Helsinkiin. Valmistuin kesäkuussa 2019 Tampereen Ammattikorkeakoulusta musiikkiteatterin opintosuunnalta. Valmistumisen jälkeen olen onnekseni saanut nauttia hyvin monipuolisesta freelance-elämästä!

 

Musikaalitöiden ohella keikkailen erilaisissa tilaisuuksissa ja kokoonpanoissa, toiminnanjohdan Musiikkiteatterifestivaalia, tuotan Musiikkiteatteri NYT-ryhmää ja olen mukana musikaaliprojekteissa monipuolisissa tehtävissä MD Companyn riveissä. Olen myöskin toiminut useamman kuoron taiteellisena johtajana ja laulanut niissä myös itse. Lisäksi ääninäyttelen animaatioissa ja vastaan useamman yrityksen sosiaalisesta mediasta.

Katso täältä, miltä lavalta minut voi bongata seuraavan kerran!

 

Olen todella suuri unelmoija, toteuttaja sekä musikaalinörtti ja horoskoopiltani olen härkä. Rakastan tacoja, kirpeitä/tulisia karkkeja ja shampanjaa. Minut voi tunnistaa jo kaukaa joko äänekkäästä naurustani tai eteeristen öljyjen tuoksupilvestä.

Minua kutsutaan Kikiksi.

(Lempinimen sain mentoriltani Chad Austinilta New Yorkissa opiskellessani.)

Kia Laitakari

Musikaaliartisti

bottom of page